بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

درحالی‌که اینترنت 5G‌ در بسیاری از کشورهای دنیا به مرحله‌ی بهره‌برداری و اجرا رسیده، تب و تاب پشتیبانی از اتصال به شبکه پرسرعت نسل پنجم دنیای گوشی‌های هوشمند را نیز درنوردیده است. با گذر زمان اندکی، علاوه‌بر گوشی‌های پرچم‌دار، حتی گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه نیز از این تب‌و‌تاب دور نمانده‌اند. گلکسی A22 به‌عنوان یکی از گوشی‌های اقتصادی سامسونگ، مثل بسیاری از مدل‌های دیگر شرکت کره‌ای، در دو مدل پایه‌ی (4G) و مدل 5G راهی بازار شده است.

با نگاهی گذرا به مشخصات فنی دو نسخه‌ی A22 متوجه می‌شویم که سامسونگ برخی از امکانات و قابلیت‌های مدل پایه را در مدل 5G قربانی کرده است تا به تناسب قیمتی مدنظرش برسد. با توجه به اینکه شبکه‌ی 5G هنوز در کشورمان به‌طور گسترده دردسترس نیست، به‌نظر می‌رسد مدل 4G گلکسی A22 برای کاربران ایرانی گزینه‌ی بهتری باشد. به همین بهانه، به سراغ گلکسی A22 4G رفتیم تا ببینیم گوشی اقتصادی سامسونگ چه آورده‌ای دربرابر رقبای هم‌قیمت دارد. با بررسی گلکسی A22 4G همراه زومیت باشید.

طراحی و کیفیت ساخت گلکسی A22 4G

گلکسی A22 4G از هم‌خانواده‌ی 5G خود کوچک‌تر و سبک‌تر است. گوشی اقتصادی سامسونگ با ابعاد ۸٫۴ × ۷۳٫۶ × ۱۵۹٫۳ میلی‌متر و وزن ۱۸۶ گرم، در بسیاری از مواقع، هر دو دست شما را درگیر خود خواهد کرد. گلکسی A22 4G حداقل در زمینه‌ی طراحی و کیفیت ساخت، امتیاز خاصی را به رقبای هم‌قیمت واگذار نمی‌کند. طبق انتظار، پنل پشت و فریم پلاستیکی هستند. کیفیت مواد به‌کاررفته مناسب به نظر می‌رسد و گوشی استحکام نسبتاً خوبی دارد.

پشت گوشی گلکسی A22 4G سامسونگ

گلکسی A22 4G در چهاررنگ مشکی، سفید، یاسی و سبز نعنایی به بازار عرضه می‌شود و برای رسیدن به یکپارچگی بیشتر، فریم و پنل پشت یک‌رنگ هستند. در سمت چپ فریم، درگاه سیم‌کارت و کارت حافظه‌ی میکرواس‌دی دیده می‌شود. خبر خوب اینکه یک اسلات اختصاصی برای کارت حافظه‌ی میکرواس‌دی در اختیارتان قرار می‌گیرد تا بدون فدا‌کردن جایگاه سیمکارت دوم، بتوانید با خیالی آسوده، حافظه‌ی ذخیره‌سازی A22 را ارتقا دهید.

حسگر اثر انگشت گوشی گلکسی A22 4G سامسونگ

برخلاف گوشی‌های میان‌رده، دستگاه‌های اقتصادی عموما از حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر استفاده نمی‌کنند. گلکسی A22‌ نیز از همین روند پیروی می‌کند و حسگر اثرانگشت آن به صورت یکپارچه با دکمه‌ی پاور، در فریم سمت راست و زیر دکمه‌های صدا تعبیه شده است. ابعاد گلکسی A22 باعث می‌شود در هنگام استفاده از یک دست برای کار با گوشی، با مشکل چندانی برای رسیدن به دکمه‌ی پاور روبه‌رو نشوید، اما احتمالاً برای دسترسی به دکمه‌های تغییر صدا مجبور به جابه‌جا کردن گوشی در دستتان خواهید شد.

زومیت خوانی با گوشی گلکسی A22 4G سامسونگ

بالای فریم گلکسی A22 فقط روزنه‌ی میکروفن به‌چشم می‌خورد. بخش پایین فریم نیز محل قرارگیری دریچه‌ی اسپیکر، درگاه 2.0 USB Type-C و جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون است. در نمای جلویی دستگاه، نمایشگر ۶٫۴ اینچی Super AMOLED با حاشیه‌ی پایینی نسبتاً قطوری، بریدگی قطره‌ای دوربین سلفی و نسبت تصویر به بدنه‌ی ۸۴٫۳ درصدی قرار دارد.

ماژول دوربین گوشی گلکسی A22 4G سامسونگ

ماژول دوربین برآمده و مربعی گلگسی A22 5G در پنل پشت به چشم می‌خورد و میزبان چهار دوربین است. فلش LED پایین برآمدگی دوربین و روی بدنه قرار دارد که اندکی از لحاظ بصری نازیبا به‌نظر می‌رسد؛ اما هم‌رنگ بودن ماژول دوربین و پنل پشت به زیبایی طراحی گوشی اقتصادی سامسونگ می‌افزاید. در ادامه درباره‌ی دوربین گلکسی A22 و کیفیت عکس‌های آن بیشتر صحبت می‌کنیم.

نمایشگر و اسپیکر A22 4G

در‌حالی‌که A22 4G از نمایشگر ۹۰ هرتزی Super AMOLED استفاده می‌کند، در مدل 5G، نمایشگر TFT با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و ابعاد ۶٫۶ اینچ را شاهد هستیم. نمایشگر ۶٫۴ اینچی A22 4G رزولوشن ۱۶۰۰ × ۷۲۰ پیکسل را با نسبت تصویر عریض ۲۰:۹ و تراکم پیکسلی ۲۷۴ پیکسل‌براینچ در اختیارتان قرار می‌دهد؛ اما نمایشگر مدل 5G، فول‌اچی‌دی با تراکم پیکسلی ۳۹۹ پیکسل‌براینچ است.

پخش فیلم با گوشی گلکسی A22 4G سامسونگ

بر‌اساس آزمایش‌های ما، نمایشگر گلکسی A22 در حالت روشنایی دستی، می‌تواند به روشنایی بیشینه‌ی ۵۶۸ نیت دست پیدا کند. اگرچه این عدد به‌پای روشنایی هزار نیتی دستگاه‌های گران‌قیمت‌تر نمی‌رسد اما عملکردی در حدواندازه‌های رقبا به حساب می‌آید. در شرایط کم‌نور، در صورتی که اسلایدر روشنایی را روی کم‌ترین حالت قرار دهید، نمایشگر A22 حدود ۲ نیت روشنایی تولید می‌کند که باعث می‌شود کار کردن با گوشی چشم‌ها را اذیت نکند.

برای آزمایش حداکثر روشنایی در حالت خودکار، اندکی به مشکل برخوردیم. در شرایط اتاق، با اینکه منبع نور را روبه‌روی حسگر تنظیم روشنایی گلکسی A22 قرار دادیم؛ اما به دلیل حساسیت پایین حسگر، اسلایدر در روشنایی کمتر از ۵۰ درصد متوقف شد و نمایشگر به حداکثر روشنایی نرسید. خوشبختانه حداقل در تجربه‌ی ما، این مشکل در نور طبیعی به وجود نیامد و توانستیم روشنایی بیشینه را در حالت خودکار، ۸۵۸ نیت اندازه‌گیری کنیم. با این وصف، به نظر می‌رسد نباید از حالت روشنایی خودکار گلکسی A22 به‌خصوص در شرایط نور اتاق، انتظار عملکرد درستی داشته باشید.

عملکرد نمایشگر گلکسی A22 4G دربرابر رقبا
محصول ٫ پارامترها حداقل روشنایی حداکثر روشنایی دستی حداکثر روشنایی خودکار نسبت کنتراست Native خطای رنگی میانگین
سفید مشکی سفید مشکی سفید حالت پیش‌فرض دقیق‌ترین حالت
گلکسی A22 4G ۲٫۱ ۰ ۵۶۸ ۰ ۸۵۸ ۴٫۳ ۲٫۲ (Natural)
گلکسی A21s ۵٫۷ ۵٫۴ ۴۹۸ ۵٫۵ ۵۹۲ ۱۰۸ ۷٫۶ ۷٫۶
پوکو X3 پرو ۰٫۵۶ ۳٫۹۲ ۳۲۰٫۸ ۴٫۳۵ ۳۸۷ ۸۸٫۹ ۴٫۸ ۱٫۵ (Original)
پوکو X3 ۲٫۴۱ ۳٫۹۵ ۳۵۶٫۴ ۴٫۶۹ ۴۴۲ ۹۴٫۲ ۴٫۸ ۱٫۵ (Standard)
ردمی نوت ۹ پرو ۰٫۶ ۳٫۹ ۳۱۰ ۵ ۴۲۰ ۸۰ ۴٫۹ ۳ (Standard)
ردمی نوت ۹ ۱ ۴٫۱۵ ۳۶۰ ۴٫۴۲ ۴۸۲ ۹۵ ۶٫۶ ۴٫۷ (Saturated)
ردمی نوت ۱۰ ۲٫۵۵ ۰ ۶۴۶٫۵ ۰ ۱۱۰۵ ۳٫۲ ۲٫۳ (Natural)
پوکو M3 پرو 5G ۰٫۵۶ ۲٫۲۶ ۲۳۱٫۳ ۲٫۲۳ ۲۲۸٫۶ ۱۰۲٫۸ ۶٫۲ ۱٫۶ (Standard)

* زومیت تمامی نتایج جدول بالا را با ابزاری مخصوص به‌‌‌دست آورده است.

گلکسی A22 4G مثل سایر گوشی‌های سامسونگ، دو پروفایل رنگی Vivid و Natural را دراختیار قرار می‌دهد. پروفایل Vivid در فضای رنگی وسیع‌تر DCI P3 تعریف شده است و این فضا را خیلی خوب پوشش می‌دهد. رنگ‌ها در حالت Vivid خنثی هستند و تمایل بسیار کمی به سردی دارند، باوجوداین رنگ‌ها خطای زیادی دارند. طبق آزمایش‌های ما، پروفایل Natural می‌تواند رنگ‌ها را در فضای کوچک‌تر sRGB، با دقت بهتر و دمای بالاتری نشان دهد.

اسپیکر تک‌کاناله‌ی گلکسی A22 نمی‌تواند حجم صدای چندانی تولید کند و چنانچه صدا تا آخر زیاد باشد، تشخیص فرکانس‌های مختلف و حتی صدای خواننده در آهنگ‌های پاپ به‌سادگی صورت نمی‌گیرد. خوشبختانه وجود جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون باعث می‌شود دغدغه‌ی چندانی بابت اتصال هدفون و متکی بودن به اسپیکر نداشته باشید.

نرم‌افزار و رابط کاربری گلکسی A22 4G

سامسونگ گوشی اقتصادی خود را با اندروید ۱۱ و پوسته‌ی اختصاصی One UI Core 3.1 به‌فروش می‌رساند. نسخه‌ی Core درواقع برداشت محدودتری از One UI است که برای گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی خانواده‌ی گلکسی در نظر گرفته می‌شود و امکانات کمتری نسبت به نسخه‌ی اصلی دارد؛ البته حذفیات نسخه‌ی Core شامل هیچ‌کدام از قابلیت‌های اساسی و اصلی نمی‌شود و امکانات خاص‌تری همچون بیکسبی و Easy Mode را دربرمی‌گیرد.

رابط کاربری One UI گوشی گلکسی A22 4G سامسونگ

طبق روال همیشه، اپلیکیشن‌های متداول سامسونگ و گوگل به صورت پیش‌فرض روی گوشی نصب هستند که خوشبختانه به جز چند مورد، فقط شامل برنامه‌های اصلی و کاربردی می‌شوند.

درحالی‌که سامسونگ قول داده برای گوشی‌های گلکسی A52، گلکسی A72 و گلکسی A32 تا ۳ سال به‌روزسانی سیستم عامل و تا ۴ سال به‌روزرسانی‌های امنیتی منتشر کند، گوشی‌های رده‌پایین‌تر خانواده‌ی گلکسی از این موضوع مستثنا شده‌اند و به ‌نظر می‌رسد کاربران گلکسی A22 4G تنها تا دو سال به‌روزرسانی سیستم عامل را دریافت خواهند کرد. شاید این موضوع برای کاربرانی که تا چند سال قصد تعویض گوشی‌شان را نداشته و دغدغه‌ی به‌روز بودن را نیز در ذهن دارند، پارامتر تعیین‌کننده‌ای در انتخاب باشد.

عملکرد و باتری گلکسی A22 4G

سامسونگ برای A22 4G تراشه‌ی Mediatek Helio G80 را درنظر گرفته است که با لیتوگرافی ۱۲ نانومتری تولید می‌شود. پردازش‌های مبتنی بر CPU را ۸ هسته، شامل ۲ هسته‌ی ۲ گیگاهرتزی Cortex-A75 و ۶ هسته‌ی ۱٫۸ گیگاهرتزی Cortex-A55 برعهده دارند. تراشه‌ی Mediatek Helio G80 برای پردازش‌های گرافیکی، به پردازنده‌ی گرافیکی ۲ هسته‌ای Mali-G52 تکیه دارد.

بازی با گوشی گلکسی A22 4G سامسونگ

برای مقایسه شاید بد نباشد اشاره کنیم که مدل 5G گوشی اقتصادی سامسونگ به تراشه‌ی Dimensity 700 5G مدیاتک مجهز شده است که از ۸ هسته‌، شامل ۲ هسته‌ی ۲٫۲ گیگاهرتزی Cortex-A76 و ۶ هسته‌ی ۲٫۰ گیگاهرتزی Cortex-A55 به‌عنوان CPU‌ استفاده می‌کند؛ بنابراین انتظار می‌رود که در بخش عملکرد، A22 5G تنها اندکی از هم‌خانواده‌ی خود قدرتمندتر عمل کند.

سامسونگ گلکسی A22 4G را در چهار پیکره‌بندی ۴ | ۶۴، ۴ | ۱۲۸، ۶ | ۱۲۸ و ۸ | ۱۲۸ گیگابایت با رم LPDDR4X و همان حافظه‌ی ذخیره‌سازی eMMC 5.1 نسل قبل راهی بازار کرده است. کاربران گلکسی A22 با درگاه اختصاصی کارت میکرواس‌دی امکان ارتقا حافظه را نیز خواهند داشت.

عملکرد حافظه‌ی ذخیره‌سازی گلکسی A22 4G دربرابر رقبا
مدل‌ها / عملکرد نرخ خواندن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ خواندن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
گلکسی A22 4G ۳۰۰٫۴ ۲۴۶٫۸ ۱۱۱٫۵ ۶۸٫۷
گلکسی A21s ۳۱۴٫۵۸ ۲۱۸٫۷۹ ۱۰۹٫۵۴ ۸۱٫۴
پوکو X3 پرو ۱۴۴۷٫۳۸ ۵۲۱٫۶۶ ۱۶۹٫۰۵ ۱۷۰٫۰۴
پوکو X3 ۴۹۴٫۹۷ ۲۵۴٫۲۹ ۱۴۷٫۰۶ ۱۳۲٫۲۹
ردمی نوت ۹ پرو ۴۸۶٫۶۳ ۱۷۵٫۳۹ ۱۲۷٫۱۵ ۱۱۳٫۶
ردمی نوت ۹ ۳۰۳٫۹۳ ۲۴۰٫۸۱ ۶۳٫۵۹ ۱۳۴٫۴۱
ردمی نوت ۱۰ ۵۱۴٫۵ ۲۶۸٫۶۳ ۱۳۴٫۹۹ ۱۲۲٫۸۱
پوکو M3 پرو 5G ۹۵۹٫۵۸ ۴۷۷٫۲۱ ۱۷۲٫۴۴ ۱۸۹٫۰

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

برای بررسی گلکسی A22، نسخه‌ی ۴ | ۶۴ گیگابایتی را دراختیار داشتیم که با احتساب برنامه‌های از پیش نصب شده، ۴۹ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی را دراختیار قرار می‌دهد. از نظر سرعت عملکرد، طبعا حافظه‌های eMMC درمقابل رقبای جدیدتر و سریع‌تر UFS حرف چندانی برای گفتن ندارند. مثلا حافظه‌ی UFS 2.1 پوکو X3 می‌تواند در عملیات خواندن ترتیبی حدود ۶۴ درصد سریع‌تر عمل کند.

گلکسی A22 با تراشه‌ی Helio G80 مدیاتک، در پردازش‌های CPU-محور بهبود قابل توجهی را نسبت به نسل قبل تجربه می‌کند، اما نمی‌تواند هم‌پای رقبای هم‌قیمت شود. پوکو X3 با تراشه‌ی اسنپدراگون 732G، در پردازش‌های تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای مبتنی‌بر CPU، به‌ترتیب ۵۰ و ۲۸ درصد بهتر از گلکسی A22 4G عمل می‌کند.

عملکرد گلکسی A22 4G دربرابر رقبا
نام و کارایی بنچمارک / محصول PCMark Speedometer 2.0 GeekBench 5 GFXBench
عملکرد کلی مرورگر پردازنده‌ی گرافیکی پردازنده‌ی مرکزی شبیه‌ساز بازی (نرخ فریم)

OpenCL
Vulkan/Metal

Single Core
Multi Core
Aztec Ruins
Onscreen/1440p
Car Chase
Onscreen/1080p
OpenGL Vulkan Metal OpenGL Metal
گلکسی A22 4G
(۹۰ هرتز)
۶۷۴۵ ۲۸٫۶ ۱۱۰۴
۱۱۵۰
۳۷۶
۱۳۷۹
۹٫۵
۳٫۳
۹٫۳
۲٫۹
۱۶
۹٫۳

گلکسی A21s

۱۵۳
۱۰۴۰
۱۰
۵٫۹
پوکو X3 پرو
(۱۲۰ هرتز)
۱۰۲۹۳ ۵۳٫۷ ۲۷۱۷
۲۸۰۷
۷۸۳
۲۶۲۶
۲۸
۱۸
۲۷
۱۸
۴۰
۴۴
پوکو X3
(۱۲۰ هرتز)
۸۱۵۳ ۴۴٫۱ ۱۲۸۸
۱۱۱۰
۵۶۵
۱۷۷۸
۱۱
۷٫۴
۱۱
۷٫۵
۱۷
۱۹

ردمی نوت ۹ پرو

۵۶۹
۱۶۹۱
۱۶
۱۸
ردمی نوت ۹ ۳۴۴
۱۱۶۵
۸٫۶
۹٫۷
ردمی نوت ۱۰ ۷۸۹۰ ۴۰٫۶ ۴۱۵
۵۴۳
۱۶۸۰
۵٫۷
۳٫۷
۵٫۴
۳٫۶
۸٫۲
۹٫۵
پوکو M3 پرو 5G
(۹۰ هرتز)
۸۴۰۰ ۳۵٫۷ ۱۴۳۶
۱۴۱۴
۵۵۰
۱۷۴۸
۸٫۴
۵٫۵
۷٫۸
۵٫۱
۱۲
۱۴

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

از گوشی‌های اقتصادی انتظار نمی‌رود که در اجرای بازی‌ها و پردازش‌های گرافیکی، عملکرد خارق‌العاده‌ای از خود نشان دهند. همان‌طور که در جدول نتایج مشاهده می‌کنید، گلکسی A22 نیز از این قاعده مستثنا نیست؛ البته گوشی‌های پوکو در همین محدوده‌ی قیمت می‌توانند کاربران را از نظر عملکرد سخت‌افزاری و پردازش‌های گرافیکی شگفت‌زده کنند.

در بخش امکانات ارتباطی، علاوه‌بر اتصال به شبکه 4G، کاربران گلکسی A22 به اتصال Wi-Fi 5 در باند فرکانسی ۲٫۴ و ۵ گیگاهرتز و بلوتوث ۵ نیز دسترسی خواهند داشت.

گلکسی A22 4G می‌تواند بازی Call of Duty Mobile را با تنظیمات گرافیکی Medium اجرا کند. در این حالت نرخ فریم High برای انتخاب دردسترس است و می‌توانید بازی را با ۶۰ فریم‌برثانیه اجرا کنید؛ البته توجه داشته باشید که در چنین تنظیماتی، بازی CoD بیش از یک گیگابایت از رم دستگاه را اشغال می‌‌کند.

عملکرد گلکسی A22 4G در اجرای بازی موبایل
عنوان بازی موبایل تنظیمات گرافیکی بازی نرخ فریم
Call of Duty Mobile Medium ۵۹ فریم‌برثانیه

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

باتری حجیم ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی را می‌توانیم یکی از نقاط قوت A22 به حساب بیاوریم. با کاربری روزمره، باتری A22 می‌تواند تا ۱۵ ساعت دوام بیاورد؛ بنابراین با ۵ ساعت استفاده‌ی روزانه، می‌توانید تا ۳ روز روی باتری گوشی اقتصادی سامسونگ حساب باز کنید. سامسونگ به همراه A22 شارژر سریع ۱۵ واتی دراختیار کاربران قرار می‌دهد که مزیت خاصی را در سرعت شارژ باتری ارائه نمی‌کند و به حدود ۲ ساعت و نیم برای شارژ کامل باتری نیاز دارد.

عملکرد باتری گلکسی A22 4G دربرابر رقبا
محصول ٫ آزمایش نمایشگر باتری زمان لازم برای شارژ پخش ویدئو PCMark
ابعاد و رزولوشن میلی‌آمپرساعت دقیقه:ساعت دقیقه:ساعت دقیقه:ساعت

گلکسی A22 4G
(۹۰ هرتز)

۶٫۴ اینچ
۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۰۰ ۲:۲۹ ۲۵:۰۰ ۱۵:۰۸
گلکسی A21s ۶٫۵ اینچ
۱۶۰۰ × ۷۲۰ پیکسل
۵۰۰۰ ۱۸:۴۶ ۱‍۶:۲۹
پوکو X3 پرو
(۱۲۰ هرتز)
۶٫۶۷ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۱۶۰ ۱:۲۰ ۱۳:۴۹ ۱۰:۰۳
پوکو X3
(۱۲۰ هرتز)
۶٫۶۷ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۱۶۰ ۱:۲۰ ۱۳:۲۸ ۱۲:۱۵
ردمی نوت ۱۰ ۶٫۴۳ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۰۰ ۱:۱۵ ۲۵:۱۹ ۱۵:۱۹
ردمی نوت ۹ ۶٫۵۳ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۲۰ ۲:۳۰ ۱۶:۳۵ ۸:۴۱
ردمی نوت ۹ پرو ۶٫۶۷ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۲۰ ۰۰:۳۸ ۱۵:۴۲ ۱۱:۵۳
پوکو M3 پرو 5G
(۹۰ هرتز)
۶٫۵۰ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۰۰ ۲:۰۰ ۱۴:۴۳ ۹:۴۹

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

برای آزمایش شارژدهی باتری گلکسی A22 در زمان پخش ویدئو و فیلم، با قطع کردن تمام ارتباطات گوشی و قرار دادن روشنایی نمایشگر روی ۲۰۰ نیت، ویدیوی معیار زومیت را روی آن پخش کردیم. با توجه به آزمایش‌های ما، گلکسی A22 می‌تواند با ۱۰۰ درصد شارژ، تا حدود ۲۵ ساعت بدون وقفه به پخش ویدئو ادامه بدهد. این عدد در مقایسه با رقبای هم‌رده و هم‌قیمت عملکرد بسیار خوبی به حساب می‌آید و از این حیث با ردمی نوت ۱۰ برابری می‌کند.

دوربین گلکسی A22 4G

گلکسی A22 4G برای عکاسی به چهار دوربین واید، اولتراواید، عمق‌سنج و ماکرو اتکا دارد. دوربین اصلی (واید) از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی و لنزی با گشودگی دیافراگم f/1.8 استفاده می‌کند؛ لنز دوربین اصلی از لرزشگیر اپتیکال (OIS) بهره می‌برد که برای دوربین یک گوشی اقتصادی غیر متداول است. دوربین اولتراواید از حسگر ۸ مگاپیکسلی با میدان دید ۱۲۳ درجه‌ای و لنز f/2.2 استفاده می‌کند.

نرم افزار دوربین گوشی گلکسی A22 4G سامسونگ

دوربین عمق‌سنج و ماکرو نیز به حسگری با دقت ۲ مگاپیکسل مجهز شده‌اند. دوربین A22 4G می‌تواند با وضوح 1080p و نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه فیلم‌برداری کند. برای ثبت عکس‌های سلفی، گلکسی A22 4G از دوربین ۸ مگاپیکسلی با لنز عریض f/2.0 استفاده می‌کند و می‌تواند ویدیوهای 1080p را با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه ضبط کند.

گستره‌ی دینامیکی عکس‌های گلکسی A22 4G

با نگاه کردن به بخش‌های سایه‌روشن ساختمان در عکس‌های زیر، مشاهده می‌کنید که گستره‌ی دینامیکی عکس‌های دوربین اصلی نسبتاً بالا است و جزئیات در مناطق پرنور و تاریک عکس از بین نمی‌رود. گستره‌ی دینامیکی در دوربین اولتراواید وسعت کمتری دارد و باعث می‌شود نواحی روشن تصویر، دچار سوختگی شوند و جزئیات خود را از دست بدهند.

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

عکس دوربین اصلی

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

عکس دوربین اولتراواید

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

برش واقعی عکس دوربین اصلی

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

برش هم‌سطح عکس دوربین اولتراواید


رنگ‌ها و جزئیات عکس‌های گلکسی A22 4G

دوربین اصلی و اولتراواید از نظر رنگ عکس‌های ثبت شده، مزیت یا برتری خاصی نسبت به یکدیگر ارائه نمی‌کنند؛ البته اگر با وسواس بیشتری به عکس‌ها نگاه کنید، متوجه می‌شوید که رنگ‌ها در عکس دوربین اصلی، اندکی شاداب‌تر و اشباع‌تر به نظر می‌رسند. در بخش ثبت جزئیات و نویز، تفاوت‌ها مشهودتر است. خطوط روزنامه در عکس دوربین اولتراواید خوانا نیستند و برای حذف نویز، بافت‌ها سافت‌تر از عکس دوربین اصلی شده‌اند.

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

عکس دوربین اولتراواید

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

عکس دوربین اصلی

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

برش واقعی عکس دوربین اولتراواید

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

برش واقعی عکس دوربین اصلی


عملکرد دوربین گلکسی A22 4G در تاریکی

هر دو دوربین اصلی و اولتراواید گلکسی A22 از حالت عکاسی شب پشتیبانی می‌کنند، اما دوربین اصلی می‌تواند با فعال شدن نایت مد، عکس‌هایی با گستره‌ی دینامیکی بالاتر و نویز کمتر به ثبت برساند.

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

عکس دوربین اصلی – حالت Night

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

برش واقعی عکس دوربین اصلی – حالت Night

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

عکس دوربین اولتراواید – حالت Night

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

برش واقعی عکس دوربین اولتراواید – حالت Night


عکس پرتره و سلفی گلکسی A22 4G

درحالی‌که دوربین سلفی گلکسی A22 عکس‌های خوبی ثبت می‌کند، حالت پرتره نمی‌تواند افکت بوکه را به خوبی روی عکس پیاده کند. همان‌گونه که در عکس دوم مشاهده می‌کنید، در این حالت برای جدا شدن سوژه از پس‌زمینه، افکت بوکه ممکن است بخشی از سوژه را نیز محو کند. حالت پرتره در دوربین اصلی بهتر عمل می‌کند و سوژه بدون خطای چندانی از پس‌زمینه جدا می‌شود.

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

عکس سلفی

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

عکس پرتره سلفی

بررسی گلکسی A22 4G سامسونگ

عکس پرتره دوربین اصلی


عکس ماکرو گلکسی A22 4G

طبیعتا از دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی انتظار عکس‌های با کیفیت نداریم. همان‌طور که در عکس مشاهده می‌کنید، دوربین ماکرو در ثبت جزئیات حرف چندانی برای گفتن ندارد.

عکس ماکروی گلکسی A22

جمع‌بندی

سامسونگ با گلکسی A22 مجموعه‌ی کاملی از امکانات مورد نیاز را با کیفیت مناسب به شما ارائه می‌کند. با وجود نمایشگر ۹۰ هرتزی Super AMOLED، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت و دوربین چهارگانه، نمی‌توان منکر شد که سامسونگ راه پیشروی در بازار گوشی‌های اقتصادی را به خوبی پیدا کرده است.


گلکسی A22 4G در محدوده‌ی قیمتی خود رقبای متعددی را از خود سامسونگ، پوکو و شیائومی می‌بیند. در یک سو، گلکسی A22 5G با پردازنده‌ی سریع‌تر قرار دارد، از سوی دیگر می‌توان به پوکو M3 Pro با پشتیبانی از اتصال 5g‌ و پردازنده‌ی سریع‌تر به‌همراه ردمی نوت ۹ با نمایشگر +FHD و صدالبته پردازنده‌ی توانمندتر اشاره کرد. نباید فراموش کرد که با کمی افزایش بودجه می‌توان به پوکو X3 Pro رسید که از لحاظ قدرت پردازشی، چند سروگردن فراتر از گوشی‌های یادشده عمل می‌کند.

برای مشاهده و مقایسه قیمت روز گوشی در فروشگاه‌های اینترنتی از بخش محصولات محصولات زومیت استفاده کنید. قیمت گوشی سامسونگ، قیمت گوشی اپل، قیمت گوشی شیائومی، هواوی و برندهای دیگر به همراه بررسی کاربران در این بخش دراختیار کاربران قرار گرفته است.

نکات مثبت

  • نمایشگر ۹۰ هرتزی با روشنایی مناسب
  • شارژدهی خوب
  • قیمت مناسب
  • لرزشگیر اپتیکال برای دوربین اصلی

نکات منفی

  • وضوح +HD نمایشگر
  • عملکرد ضعیف حسگر نور محیطی
منبع : www.zoomit.ir